Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بیش از ۱۷ سوژه با موضوع«کوتاه قامتان» در سامانه فارس من در طی دو سال اخیر ثبت شده است. اشتغال و ورزش کوتاه قامتان بیشترین فراوانی را در بین سوژه‌های ثبت شده به خود اختصاص می‌دهد.

براساس پیگیری‌های انجام شده، پاسخ‌هایی هم از سوی مسؤولان سازمان بهزیستی و هیات ورزش‌های همگانی در خصوص سوژه‌های با حمایت بالا اخذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهزاد ستاری، مدیرکل بهزیستی استان اردبیل در بهمن ماه ۱۳۹۸ در خصوص سوژه‌ای با عنوان«اشتغال مهم‌‌ترین دغدغه کوتاه قامتان» گفته بود؛ تعداد زیادی از کوتاه قامتان استان در کمیسیون‌ پزشکی بررسی و با تایید معلولیت زیر پوشش بهزیستی هستند و از مزایای بهزیستی برای معلولین عزیز بهره‌مند می‌شوند و دیگر کوتاه قامتان با بررسی لازم تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

وی افزوده بود: کلیه اشخاص زیر پوشش سازمان بهزیستی اعم از کوتاه قامتان باید در کمیسیون‌های پزشکی وضیعت جسمانی‌شان بررسی شود و در صورتی که افراد تحت پوشش مانند کوتاه قامتان دارای معلولیت باشند شامل مزایایی همچون اعطای وام قرض الحسنه تا سقف ۵۰ میلیون تومان و در صورتی که معلولین عزیز استان مشغول کار باشند سازمان بهزیستی تا ۵ سال بیمه این عزیزان را پرداخت می‌کند و در استخدام دولتی کل کشور، معلولین سهم ۳ درصدی دارند.

همین‌طور در خصوص سوژه‌های ورزشی از جمله«ضرورت ایجاد سالن ورزشی برای کوتاه قامتان» نیز رئیس هیات ورزش‌های همگانی وقت، اعلام کرده بود که آماده حمایت از ورزشکاران کوتاه قامت این استان است اما به شرطی که مدیر انجمن کوتاه قامتان لیست جامع و کاملی از جامعه ورزشکاران کوتاه قامت استان تهیه و در اختیار ما قرار دهد.

وی افزود: پس از اعلام وجود مشکلاتی در حوزه ورزش کوتاه قامتان استان از سوی انجمن مربوطه، هیأت ورزش‌های همگانی استان لیست اعضای ورزشکار کوتاه قامتان را از این انجمن در خواست کرد تا آمار دقیق ورزشکاران و رشته‌های ورزشی مشخص شود اما متاسفانه تاکنون هیچ لیستی از سوی این انجمن تهیه نشده است.

رئیس هیأت ورزش‌های همگانی استان اردبیل تاکید کرد: آماده هستیم تا ضمن مهیا کردن امکانات از جمله سالن‌های ورزشی مختلف برای کوتاه قامتان به شکل رایگان این ورزشکاران را به مسابقات نیز اعزام کنیم.

اما در روزهای اخیر نیز سوژه‌های«چه کسی پاسخگوی مشکلات کوتاه‌قامتان اردبیل است؟» و «چرا مشکلات کوتاه‌قامتان اردبیل دیده نمی‌شود؟» از سوی کوتاه قامتان در خصوص مشکلات اشتغال و ورزش در سامانه فارس من ثبت شده است.

برای پاسخ به سوال اشتغال کوتاه قامتان این بار سراغ علی یعقوبی، معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اردبیل رفتیم. وی اظهار کرد: اداره کل بهزیستی استان به اقتضای توان و قوانین موجود در کنار معلولان ایستاده و حمایت‌های لازم را از این قشر انجام می‌دهد.

یعقوبی بیان کرد: هر مددجو تحت پوشش بهزیستی اگر در جایی مشغول کار شود و یا بیمه خویش فرما داشته باشد این اداره کل هزینه ۱۰۰ درصدی بیمه آن را تا ۳۰ سال متقبل می‌شود.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اردبیل با اشاره به اینکه به کارفرمایانی که افراد تحت پوشش بهزیستی را استخدام می‌کنند وام ۱۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد تعلق می‌گیرد، تصریح کرد: براساس قانون جبران عدم کارایی هر شرکت یا کارخانه که این افراد را به‌کار بگیرد ۵۰ درصد حقوق ماهانه را بهزیستی پرداخت می‌کند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اردبیل گفت: انجمن کوتاه قامتان می‌تواند با پیگیری‌های قانونی و در خواست‌های موجه از این قوانین و مزایا بهره‌مند شود و بهزیستی نیز همه جانبه از آن‌ها حمایت می‌کند.

یعقوبی در خصوص ورزش کوتاه قامتان نیز تشریح کرد: بهزیستی درخواست ورزشکاران را بی پاسخ نخواهد گذاشت و در حد توان خود نسبت به تامین امکانات ورزشی مساعدت انجام خواهد داد و همچنین بهزیستی آماده است بخشی از زمان سالن‌های ورزشی خود را اختیار کوتاه قامتان قرار دهد.

طلوعی، مدیرعامل موسسه خیریه ائمه اطهار(ع) اردبیل نیز در خصوص اقدامات انجام گرفته برای کوتاه قامتان بیان کرد: حدود ۲۰۰ نفر از کوتاه قامتان استان اردبیل زیر نظر این موسسه بوده و تلاش کرده‌ایم تا در حوزه‌های توانمندسازی، ازدواج و اشتغال یاری‌گر آنان باشیم.

وی افزود: در مناسبت‌های مختلف بسته‌های معیشتی در بین این افراد توزیع شده و اشتغال و مسکن برخی از کوتاه قامتان عزیز نیز پیگیری شده است.

گفتنی است؛ برخی مشکلات مهم و اساسی کوتاه قامتان اردبیل شامل؛ اشتغال، مسکن، ازدواج و ... می‌طلبد تا مسؤولان استان و به‌خصوص مسؤولان بهزیستی استان اردبیل توجه بیشتری نسبت به این افراد داشته و در جهت رفع مشکلات آنان همت کنند.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: کوتاه قامتان بهزیستی اردبیل اشتغال کوتاه قامتان کل بهزیستی استان اردبیل اداره کل بهزیستی استان ورزش های همگانی کوتاه قامتان تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۳۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» ترانزیت را از مجاری قانونی پیگیری کند

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی جعفری» در واکنش به فضاسازی رسانه‌ای کنسرسیوم ایرانی «توسعه ریلی افغانستان» افزود: از سال گذشته و پس از بازدید معاون فنی راه‌آهن از خط ریلی افغانستان، به ذکر مستندات ایرادات گسترده خط به منظور بهره‌برداری تجاری به‌طرف مقابل اعلام و مقرر شد پس از رفع این ایرادات فنی و مهم در حوزه ایمنی قطار تجاری بهره‌برداری شود که تا کنون برطرف‌شدن این ایرادات به راه‌آهن اعلام نشده است.

وی بیان‌داشت: از سوی دیگر مشخص بود که رفع این ایرادات مهم توسط کنسرسیوم قابل‌اجرا نیست، زیرا نیاز به ماشین‌آلات تخصصی خط دارد که در اختیار هیچ‌کدام از این شرکت‌ها نیست و راه‌آهن بارها به‌طرف افغانستانی اعلام کرده آمادگی این را دارد که با ارسال ماشین‌آلات تخصصی به خاک افغانستان این ایرادات را برطرف کند.

جعفری تاکید کرد: با این‌ وجود، راه‌آهن موافقت کرد برای توسعه خط ریلی از «روزنک» به هرات، فقط قطار عملیاتی برای انتقال تراورس و بالاست به روزنک وارد افغانستان شود که به نظر می‌رسد کنسرسیوم از حُسن‌نیت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران سوء استفاده کرده و آخرین قطار عملیاتی که فرستاده شده را بدون هماهنگی و اطلاع راه‌آهن پس از تخلیه، به تعداد ۱۰ واگن بارگیری کرده و پس از کار رسانه‌ای از روزنک راهی «شمتیغ» کردند.

معاون بهره‌برداری راه‌آهن گفت: پس از انتشار خبر حرکت قطار ترانزیتی از افغانستان و باتوجه‌به اینکه ما در مرز شمتیغ اساساً هیچ‌گونه ارتباط تلفنی و بیسیم و تلفن همراه نداریم، با «رضایی» مدیرعامل کنسرسیوم و لکوموتیوران قطار تماس گرفتم که آن‌ها به‌دروغ اعلام کردند لکوموتیو به‌صورت منفصل به سمت ایران آمده و هیچ واگن بارداری لکوموتیو را همراهی نکرده است و با استناد به همین مورد اعلام شد که قطاری وارد کشور نشده است.

وی گفت: فردای همان روز برای اطمینان بیشتر یکی از ماموران راه‌آهن را به مرز شمتیغ فرستادیم که در بازدید میدانی مشخص شد که ۱۰ واگن بارگیری شده به همراه لکوموتیو وارد شمتیغ شده‌اند و ازآنجاکه هیچ هماهنگی حتی با گمرک هم انجام نشده بود و هیچ نهاد مرتبطی در حوزه ترانزیت از ارسال این بار خبر نداشت، این بار در مرز متوقف شده بود که با موافقت و دستور مدیرعامل راه‌آهن تصمیم بر ارسال واگن‌ها اتخاذ شد که از همان روز تا الان کنسرسیوم هیچ اقدامی برای طی تشریفات گمرکی و ارسال این ۱۰ واگن انجام نداده است.

جعفری با اشاره به ۲ مرز ترانزیتی با افغانستان و مرزهای ریلی با ترکیه و پاکستان، گفت: فعالان بخش خصوصی امروز ترانزیت خود را به‌صورت روزانه در این مرزها انجام می‌دهند و هیچ مشکلی از طرف ما وجود ندارد؛ اما گویا کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» قصد انجام مقررات مرسوم در حوزه ترانزیت را ندارد و به همین دلیل تلاش می‌کند با دروغ‌پردازی‌های رسانه‌ای جو را تخریب و خارج از مقررات فعالیت کند که توصیه ما به‌طرف افغانستانی این است که کارشان را از طریق قانونی و بر اساس مقررات پیگیری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» ترانزیت را از مجاری قانونی پیگیری کند
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • حقوق و مزایای کارگران مورد توجه قرار گیرد
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا