Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس من، پیگیری مطالبات ثبت شده در سامانه «فارس من» مهمترین اولویت خبرنگاران فارس است. مطالباتی که روزانه ثبت می‌شود و آمار آنها در سامانه رو به افزایش است. ثبت صدها پویش و امضای هزاران مخاطب جدید نشان از دغدغه مردم و اعتماد آنها به «فارس من» برای پیگیری مشکلات است. در ادامه به مرور تازه‌ترین پویش هایی می پردازیم که اخیرا به نتیجه مطلوب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

۱) تغییر دوره کاری کارکنان شاغل در عسلویه

مجتمع گاز پارس جنوبی بزرگترین تأمین‌کننده گاز طبیعی برای مصرف داخل و صادرات به خارج است که با مالکیت و مدیریت ۱۰ پالایشگاه گازی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در بندر عسلویه استان بوشهر قرار دارد؛. کارکنان میدان گاز پارس جنوبی سال‌هاست از دستمزد نامتناسب با شرایط  سخت کاری خود گلایه دارند. رئیس کمیسیون انرژی مجلس در تاریخ ۲۵ دی ۱۳۹۹ بین پرسنل نفت حضور یافت و از بررسی مشکلات و انعکاس آن وزارتخانه سخن گفت. اما نارضایتی کارکنان همچنان به قوت خود باقی است.

پویش های متعددی هم که در «فارس من» برای سختی کار کارگران عسلویه به ثبت رسیده، اغلب پرامضا هستند. نگرانی پرسنل شاغل در پارس جنوبی عسلویه، اعم از پتروشیمی، گاز، نفت و پالایش به علت وجود گازهای سمی و مضر، آلاینده‌های خطرناک معلق در هوای عسلویه و وجود مشعل‌های مربوط به پالایشگاه و پتروشیمی است که دیگر نفس کشیدن را برای کارگران این منطقه سخت کرده است. آنها می گویند تداوم این معضل، مشکلات جسمی  و روحی را برای شاغلان این منطقه به همراه دارد.

مثلاً امضاکنندگان پویش «تغییر دوره کاری کارکنان شاغل در عسلویه» می‌گویند باتوجه به شرایط سخت کاری ضروری است جهت همسان‌سازی، مرخصی کارگران قراردادی پارس جنوبی همانند کارکنان رسمی، به صورت یک هفته کار، یک هفته استراحت یا ۲ هفته کار ، ۲ هفته استراحت تغییر پیدا کند.

 

برخی مطالبات کاربران با موضوع توزیع غیرعادلانه مرخصی‌ کارگران عسلویه

پویش لینک

درخواست طرح اقماری ۲ روز کار ۲ روز استراحت کارکنان ارکان ثالث نفت

https://www.farsnews.ir/my/c/70337

مشعل‌های عسلویه سلامتی کارگران را تهدید می‌کند

https://www.farsnews.ir/my/c/27348 توزیع غیرعادلانه مرخصی‌، مشکل کارگران عسلویه است https://www.farsnews.ir/my/c/27359

لزوم تغییر ساعات کاری کارکنان عسلویه

https://www.farsnews.ir/my/c/27454 مطالبه اصلاح طرح اقماری کارکنان ارکان ثالث پارس‌جنوبی  https://www.farsnews.ir/my/c/70653 مرخصی دو به دو کارگران ارکان ثالث مجتمع گاز پارس جنوبی https://www.farsnews.ir/my/c/101728

سختی کار برای کارگران و کارمندان عسلویه لحاظ شود

https://www.farsnews.ir/my/c/27735

 

خبرنگاران فارس در پیگیری این درخواست ها مطالب متعددی تهیه و منتشر کردند؛ از جمله نماینده ۳۰ هزار نفر از کارکنان ارکان ثالث با حضور در میزگردی، قانون ۱۴-۱۴ کار و استراحت را مهمترین خواسته کارگران عملیاتی در عسلویه عنوان کرد و گفت: «سالهاست که بر خواسته کارگران خاک نشسته است و ما با اعتماد به فارس من بخشی که سردبیر آن مردم هستند، حسب وظیفه درددل این کارکنان را از طریق کانال ارتباطی به گوش مسؤولان می‌رسانیم.» بالاخره این پیگیری ها به ثمر نشست و در ۲۴ آبان ۱۴۰۰ معاون منابع انسانی وزارت نفت در نامه‌ای از تغییر دوره کاری نیروهای پیمانکاری مجتمع پارس جنوبی خبر داد.

 

۲| تخته گاز خودرو در شیب تند گرانی

 بازار خودرو مدتی است که در سایه سکوت مسؤولان و عدم نظارت متولیان، هر روز با قیمت جدید خودنمایی می کند. کافی است قیمت مهر و آبان ۱۴۰۰ را از سایت فروش خودروسازان در آورده و مقایسه کنید آنگاه مشاهده خواهید کرد که برخی خودروها رشد قیمت ۷ تا ۸ میلیون تومانی را تجربه کرده‌اند.

 با این اوصاف بسیاری از مخاطبان «فارس من» هم در مطالباتی با انتقاد از اینکه همواره مسؤولین وعده حل مشکلات و معضلات این بخش، اعم از گرانی و بی‌کیفیت بودن خودروها را داده‌اند اما هیچگاه به این وعده‌ها جامه عمل پوشانده نشد و مشخص نیست تا چه زمانی مردم باید خودروی بی‌کیفیت داخلی که در شأن مردم کشورمان نیست را با قیمت‌های سرسام‌آور خریداری کنند.

 

برخی از مطالباتی که با موضوع قیمت خودرو در «فارس من» به ثبت رسیده است

سوژه لینک نه به افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو https://www.farsnews.ir/my/c/101144 قیمت خودرو کاهش یابد https://www.farsnews.ir/my/c/102450 عدم افزایش قیمت خودروهای بدون سود یک‌ ساله  https://www.farsnews.ir/my/c/102242 تا کی شاهد افزایش قیمت خودرو باشیم؟ https://www.farsnews.ir/my/c/98258 خواستار کاهش قیمت خودرو و توزیع عادلانه آن هستیم https://www.farsnews.ir/my/c/90434 تفحص از عملکرد مدیران عامل شرکت‌های خودرویی  https://www.farsnews.ir/my/c/85143 لغو افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو تا پایان سال ۱۴۰۰ https://www.farsnews.ir/my/c/102342 انتقاد از شورای رقابت به دلیل گرانی خودرو  https://www.farsnews.ir/my/c/58086 کمپین نه به افزایش قیمت خودرو https://www.farsnews.ir/my/c/58608 انتقاد مشتریان به افزایش قیمت خودرو در سال ۱۴۰۰ https://www.farsnews.ir/my/c/57819 آشفتگی بازار با افزایش قیمت خودرو https://www.farsnews.ir/my/c/58650 چرایی خیز شورای رقابت برای گرانی خودرو در سال ۱۴۰۰ https://www.farsnews.ir/my/c/57948 مجلس به دنبال توقف افزایش قیمت خودرو باشد https://www.farsnews.ir/my/c/57991

 

 با گلایه‌های مردم از افزایش مدام قیمت خودرو، برای بررسی بیشتر موضوع پای درددل پیش‌خریداران خودرو و از حامیان پویش در «فارس من» نشستیم. حرف مشترک این مخاطبان «افزایش دور از ذهن قیمت خودرو»، «عدم توان تکمیل وجه»، «چرا خودروی مردم تحویل نمی‌شود؟» و اینکه «دلار هم بر کاهش قیمت خودرو تأثیری نداشت» بود و از بی‌تفاوتی دستگاه‌های نظارتی بابت استمرار گرانی‌ها و بدعهدی‌ها ابراز تعجب می کردند.

خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در جهت پاسخ به سؤالات و رفع دغدغه مخاطبان موضوع را از عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس پیگیری کرده که وی معتقد است عوامل مؤثر در قیمت خودرو به درستی آسیب‌شناسی نشده و نمی‌توان ادعا کرد که رشد نرخ ارز یا افزایش قیمت مواد اولیه دلیل اصلی گرانی خودرو در بازار است.

همچنین شورای رقابت هم اعلام کرد: خودروسازان کماکان موظفند خودروهای مورد تعهد را بر اساس جدول و زمان‌بندی تعهد شده و با قیمت‌های مصوب شورای رقابت به خریداران تحویل دهند.

یک مقام آگاه در وزارت صنعت نیز طی گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در واکنش به افزایش قیمت دو شرکت خودروسازی طی روزهای اخیر، گفت: با توجه به دستورالعمل رئیس جمهور مبنی بر اینکه قیمت کالاهای مورد نیاز مردم افزایش نیابد، وزیر صنعت دستور داد فعلاً افزایش قیمت خودرو منتفی شود.

این پیگیری‌ها ادامه داشت تا اینکه بالاخره اطلاعیه‌ای در تاریخ ۲۲ آبان ۱۴۰۰ از سوی گروه صنعتی ایران خودرو و سایپا، از بازگشت محصولات به نرخ‌های فروش قبل از آبان 1400 خبر داد. لذا بر همین اساس، دعوت‌نامه مشتریان با موعد تحویل آبان ماه، مجدداً صادر خواهد شد.

امضاهای مخاطبان اینجا هم جواب داد و به این ترتیب پویش‌های متعدد مشتریان گله‌مند از افزایش قیمت خودرو هم به موفقیت رسید.

 

۳|جذب اساتید حق‌التدریس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ا‌ی

عدم پوشش بیمه، مالیات، نداشتن امنیت شغلی، عدم توجه به سابقه و مهارت اساتید در حقوق آنها، مشکلات معیشتی، قراردادهای بسیار ناعادلانه و ناقض قانون و عدم تعلق هر گونه مزایای عادی به اساتید حق‌التدریس باعث شد این قشر فرهیخته هم با ثبت پویشی با بیش از هزاران امضا خواستار هویت‌بخشی، ایجاد امنیت شغلی و برخورداری از حداقل حقوق و مزایای ردیف‌های شغلی مشابه شوند.

با پیگیری خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس، این درخواست با ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در میان گذاشته شد که ایشان از اولویت استخدام اساتید حق‌التدریس به خبرنگار ما خبر داد.

 

۴|«تیراژه اردبیل» پروژه‌ای سر در گم

خبر خوب دیگر مربوط به  پروژه تیراژه اردبیل است. بزرگترین پروژه‌‌ تجاری، تفریحی، فرهنگی و گردشگری اردبیل که به دلیل ضعف فنی نهادهای برنامه‌ریز از سال ۱۳۹۲ به حال خود رها شده و راکد مانده است. حالا تیراژه به یکی از مطالبه‌های اصلی مردم تبدیل شده است. به گونه‌ای که تعدادی از مخاطبان با درج پویشی با عنوان «درخواست از دستگاه قضا برای پیگیری پروژه تیراژه اردبیل» از آقایان مسؤول مطالبه کردند که هر چه سریع‌تر فکری به حال تعلل ۸ ساله در پروژه عمرانی تیراژه کنند چرا که پیمانکار این پروژه با کم‌کاری‌های خود اقدامی در جهت اتمام آن انجام نداده و این تعلل به هر دلیل سبب ضرر به بیت‌المال و مردم استان اردبیل شده است.

در همین راستا خبرنگار استان اردبیل با ابراهیم صفری، رئیس کمیسیون مشارکت و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر اردبیل گفت و گو کرد و صفری از شفاف‌سازی وضعیت پروژه تیراژه برای مردم گفت. 

بالاخره این پیگیری‌ها هم جواب داد و در نشست عصر روز ۲۵ آبان ۱۴۰۰ محمود صفری، شهردار اردبیل و جواد انصاری، رئیس شورای اسلامی شهر با هیأت مدیره شرکت تیراژه، پروژه اردبیل را پس از سال‌ها تعیین تکلیف کردند. به این ترتیب پویش اردبیلی‌های عزیز هم به نتیجه رسید.

 

۵|پیگیری سرقت کابل‌های برق و خاموشی‌ شبانه «دزفول»

سرقت کابل‌های برق  خیابان‌های صفی‌آباد دزفول و تاریکی‌های شبانه، سوژه‌ای خبرساز در «فارس من» بود؛ موضوعی که هر از چند گاهی در سطح برخی از شهرها اتفاق می‌افتد و به دنبال آن زمینه رنجش مردم و قطعی برق را به دنبال دارد. سارقان با سرقت این کابل‌ها مسؤولان شرکت برق را هم به دردسر می‌‌اندازند.

خبرنگار استان خوزستان موضوع را از محسن نمازی‌فر رئیس اداره برق شهرستان دزفول پیگیری کرد و خبر خوش رفع مشکل روشنایی خیابان‌ها و بلوارهای صفی‌آباد دزفول را به شهروندان خوزستانی گزارش داد. 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مطالبات مردمی سرقت کابل برق جذب اساتید حق التدریس تیراژه اردبیل قیمت خودرو عسلویه افزایش قیمت خودرو افزایش قیمت شورای رقابت پارس جنوبی ارکان ثالث آبان ۱۴۰۰ فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده

ایسنا/گیلان رئیس سازمان چای، بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد.

حبیب جهانساز امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز چین بهاره برگ سبز چای از روزهای آینده، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و سرمای اوایل سال، شاهد تاخیر در چین اول هستیم، اما به زودی برداشت را آغاز می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تمهیدات لازم جهت خرید تضمینی برگ سبز و عقد قرارداد با کارخانجات فراهم شده است، افزود: چین بهاره تا پایان خردادماه ادامه دارد، اما در مجموع چهار چین در سه فصل بهار، تابستان و پاییز انجام می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به فاصله یک ماهه تا ۴۵ روز بین هر چین، اضافه کرد: ۹۰ درصد باغات چای در اراضی شیبدار و دیم بوده و لذا شرایط اقلیمی در زمان برداشت اثرگذار است.

جهانساز بهای برگ سبز چای در سال گذشته را ۱۸۶۸ میلیارد تومان دانست که تاکنون بالغ بر ۱۸۳۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و خاطرنشان کرد: دولت ۱۰۰ درصد مطالبات را پرداخت کرده و کارخانجات چایسازی موفق به پرداخت ۹۷.۲ درصدی شده‌اند که میانگین آن به ۹۸ درصد می‌رسد؛ البته شرط عقد قرارداد با کارخانجات در سال جدید، تسویه کامل مطالبات است.

وی با اشاره به مشکلات کارخانجات در فروش و بازاریابی و تامین نقدینگی، اضافه کرد: سال گذشته، واردات چای به شرط خرید چای داخلی بود که بالغ بر ۱۰ هزار تن چای از کارخانجات خارج شد و بخشی از نقدینگی کارخانجات را برای سال جدید تامین کرد.

رئیس سازمان چای با بیان اینکه چای‌سازی کارخانجات به ویژه برندها کیفی‌تر شده است، عنوان کرد: شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی نرخ خرید تضمینی برگ سبز در سال جدید را تصویب کرد و شاهد افزایش ۳۰ درصدی بها به صورت میانگین هستیم؛ یعنی بهای برگ سبز درجه یک از ۱۳ هزار و ۹۹۰ تومان در سال ۱۴۰۲ به ۱۸ هزار تومان و بهای برگ سبز درجه دو از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۵ هزار تومان رسیده است.

وی یکی دیگر از مصوبات شورای قیمت‌گذاری را واردات چای به شرط خرید چای داخلی دانست و ادامه داد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، پنج درصد از ارزش بهای برگ سبز با توجه به ظرفیت‌های قانون بودجه ۱۴۰۳ برای افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه صنعت چای تعلق می‌گیرد.

جهانساز افزایش ۳۰ درصدی تولید چای خشک را نتیجه قیمت متناسب خرید برگ سبز و پرداخت به موقع مطالبات و ارائه تسهیلات ارزان قیمت اصلاح و احیا و به‌زراعی باغات و بهسازی کارخانجات دانست و یادآور شد: برای سال جاری برداشت ۱۴۵ هزار تنی برگ سبز و تولید ۳۲ هزار تنی چای خشک را پیش‌بینی می‌کنیم که در صورت مساعدت اقلیمی، افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان چای با تاکید بر لزوم کنترل قیمت و حجم واردات چای، اضافه کرد: سال گذشته شاهد واردات ۴۲ هزار تنی چای بودیم که به بازار چای داخلی کمک کرد؛ این در حالی است که نیاز کشور به چای خشک ۸۵ هزار تن بوده و تولید داخل فقط ۳۰ درصد این نیاز را تامین می‌کند.

وی با اشاره به نقش بخش خصوصی در برندسازی چای داخلی و بازاررسانی آن، تاکید کرد: بیش از ۸۰ درصد چای تولیدی وارد بازار مصرف می‌شود؛ همچنین سالانه شاهد صادرات ۱۰ هزار تنی چای ایرانی هستیم.

جهانساز یکی از شاخصه‌های بارز چای ایرانی را عدم استفاده از سموم دانست و خاطرنشان کرد: باغات ما دچار آفات خسارت‌زا نیستند و هیچگونه توزیع سم شیمیایی نداریم، اما در صورت لزوم از سموم بیولوژیک استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • پایداری هوای استان اردبیل
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟