Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی عصر روز جمعه در گفت و گوی تلویزیونی که از شبکه استانی سبلان اردبیل پخش شد، با اشاره به وجود بیش از ۱۶۰۰ پروژه نیمه‌تمام در استان اردبیل افزود: با وجود استعدادهای فراوان توسعه، ما چرا باید این تعداد پروژه نیمه تمام و راکد در این استان داشته باشیم؟

وی خواستار برنامه‌ریزی برای تکمیل و به سرانجام رساندن پروژه‌های نیمه‌تمام در استان اردبیل شد و بیان کرد: این استان با وجود نیروی انسانی، آب و هوا، زمین و منابع غنی، در زمینه توسعه مشکلات جدی دارد که باید برای حل آنها تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به وجود مشکل تامین آب در استان اردبیل با وجود منابع خدادادی در منطقه اظهار کرد: برای حل مشکل آب و به خصوص تامین حقابه استان باید مدیریت آب اصلاح شده و حقابه استان پیگیری و احقاق شود.

وی همچنین اصلاح جاده‌های مواصلاتی و نیز از بن بست خارج کردن استان اردبیل را ضروری دانست و تاکید کرد: حل این مسایل جزو نیازهای ضروری استان اردبیل است.

حجت‌الاسلام رئیسی، استان اردبیل را یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور عنوان کرد و ادامه داد: باید برای توسعه گردشگری استان از طریق توسعه زیرساخت‌ها و بارور کردن جلوه‌ها و ظرفیت‌های موجود اقدام جدی بشود.

وی وجود ۷۰ هزار نفر بیکار در استان اردبیل را سوال برانگیز خواند و گفت: با وجود ظرفیت‌های بزرگ کشاورزی، صنعتی و گردشگری، وجود این تعداد بیکار در استان اردبیل مفهومی ندارد.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ایجاد اتصال بین حلقه‌های توسعه و زمینه‌های افزایش تولید و استفاده از امکانات برای حل مشکل بیکاری را مهم عنوان کرد و افزود: با فعال کردن بخش‌های معطل مانده در استان، می توان مشکل بیکاری را در استان اردبیل حل کرد.

وی همچنین با اشاره به سفر سال گذشته خود به استان اردبیل و پیگیری حل مشکل کارخانه راکد شده سبلان پارچه بیان کرد: ظرف مدت کوتاهی و با پیگیری جدی این واحد صنعتی دوباره راه‌اندازی شد و هم‌اکنون با ظرفیت بالا در حال تولید است.

حجت‌الاسلام رئیسی با طرح این سوال که چرا ظرفیت واحدهای نیمه تمام صنعتی باید معطل مانده و جوان اردبیلی به دنبال کار بگردد؟ اظهار کرد: مشکل واحدهای معطل و راکد مانده اگر حل شود، هم مشکل تولید و هم مشکل اشتغال حل خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت فعال شدن همه ظرفیت‌های تولید کشور اضافه کرد: با وجود جوانان آماده کار و تلاش و نیز زیرساخت‌های آماده، چرا واحدهای تولیدی و اشتغالزا باید معطل بماند؟

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواستار راه‌اندازی و فعال شدن صنایع کلان و مادر در استان اردبیل شد و گفت: این استان در همه بخش‌ها به خصوص کشاورزی، صنعت و گردشگری ظرفیت بالایی برای توسعه و اشتغالزایی دارد.

وی دشت مغان را بهترین و بزرگترین ظرفیت کشاورزی برای کل کشور دانست و با اشاره به وجود زمین حاصلخیز و منابع آب کافی در منطقه برای توسعه منطقه بیان کرد: این منطقه ظرفیت بالایی برای کارآفرینی و ایجاد صنایع تبدیلی دارد ولی باید در کنار کارآفرینان نشست و مشکل آنها را برطرف کرد.

حجت‌الاسلام رئیسی اضافه کرد: پس از سفر سال گذشته همواره مشکلات استان اردبیل را به طور مستمر پیگیری کردم و تا حل مشکلات اساسی طرح شده در جریان آن سفر از پای ننشستم.

وی پیگیری برای حل مشکلات را مهمتر از وجود بخشنامه، قانون و برنامه دانست و تاکید کرد: اگر همه پای کار بیایند، مشکل معیشت و بیکاری مردم حل خواهد شد.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به تولید حجم انبوهی از محصول سیب زمینی در استان اردبیل اضافه کرد: همه ساله بخشی از این محصول مازاد می‌ماند که باید برای نگهداری و ایجاد صنایع تبدیلی مربوطه اقدامات اساسی شود.

وی اظهار کرد: حل مشکلات کشور و جامعه با کمک و همراهی جوانان، مردم و مسئولان امیدی دست نیافتنی نیست و با اعتماد و همراهی مردم می‌توان آینده درخشانی را رقم زد.

حجت‌الاسلام رئیسی مردم استان اردبیل را مردمانی حسینی و دوستدار حضرت ابوالفضل(ع) و اهل بیت(ع) عنوان کرد و گفت: ما باید در کنار این مردم حسینی و با اتکا به توان و همراهی مردم و مواهب خدادادی، آینده امیدبخش و درخشانی را برای این خطه رقم بزنیم.

به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد ماه امسال برگزار می‌شود.

سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیس‌الساداتی مشهور به رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی هفت نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری هستند.

با توجه به شرایط کرونا و لزوم خودداری از برگزاری تجمعات و براساس برنامه‌های اعلام شده ستاد انتخابات معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از روز ۱۹ خرداد هر روز ساعت ۱۶:۳۰ از رادیو و سیمای استانی سبلان پخش می‌شود.

بر این اساس هفت نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ۱۹ خرداد تا ۲۵ خرداد ماه از صدا و سیمای مرکز استان اردبیل با مردم این استان سخن می‌گویند.

برچسب‌ها سید ابراهیم رییسی علیرضا زاکانی استان اردبیل عبدالناصر همتی سبلان سید امیرحسین قاضی ‌زاده هاشمی سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری محسن رضایی میرقائد محسن مهرعلیزاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید ابراهیم رییسی علیرضا زاکانی استان اردبیل سید ابراهیم رییسی علیرضا زاکانی استان اردبیل عبدالناصر همتی سبلان سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری محسن رضایی میرقائد محسن مهرعلیزاده سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حجت الاسلام رئیسی استان اردبیل استان اردبیل نیمه تمام حل مشکل برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۳۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه یکهزار و 700 کلاس درس در استان نیمه تمام است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث پنج هزار کلاس درس در استان نیاز است.

علی مطهری، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، یکهزار و ۳۴ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، افزود: آذربایجان‌غربی جزو چهار استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است، لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است.

مطهری،با بیان اینکه مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی در مقایسه با سالهای گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است و لازمه تحول، تأمین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم در این مراسم از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و گفت: برای ساخت این تعداد کلاس درس به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

آخوندیان افزود: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس و با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین افزود: تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است و تاکنون اعتبارات خوبی برای تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است.

وی، در ادامه خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، برای احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد.

در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی،مدیرکل سابق قدردانی و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد