Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سامانه «فارس من» سامانه‌‌ای است که مخاطبان خبرگزاری فارس می‌توانند از طریق آن مشکلات خود در تمام حوزه‌ها را مطرح کنند تا خبرنگاران خبرگزاری این مشکلات را پیگیری کرده و پاسخ آن را از مسؤولان دریافت کنند.

مخاطبان خبرگزاری فارس موضوع«کارگران و اقشار کم‌درآمد استان اردبیل ساماندهی شوند» را مطرح کرده و از خبرگزاری فارس خواستار گفت‌وگو با مسؤولان شدند که خبرنگاران نیز برحسب وفای به عهد این موضوع را در دستور کار قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پیگیری این سوژه؛ قاسم رحیمی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با بیان اینکه از سال‌های قبل بحث ساماندهی کارگران صنعت ساختمان یکی از مهمترین دغدغه‌های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل است، اظهار کرد: بدین جهت با تشکیل و تقویت انجمن صنفی کارگران ساختمانی به عنوان بزرگترین سندیکای استان سعی شده مطالبه‌گری کارگران این حوزه تقویت شود.

وی افزود: با توجه به اینکه قانوناً هیچ بودجه و منابعی برای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان یک نهاد دولتی پیش بینی نشده و امکان تامین مکان فیزیکی و اداره آن برای این اداره امکان پذیر نیست و استفاده از ظرفیت شهرداری تجربه موفقی است که در چندین استان برای سامان‌دهی کارگران صنعت ساختمان اتخاذ شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل بیان کرد: طی جلسه‌ای که ۲ ماه قبل در محل فرمانداری با حضور نماینده مجلس، شهردار، رئیس شورای شهر، فرماندار، معاون دادستان، رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمان و مدیرکل کار برگزار شد، توافق شد که انجمن صنفی و شهرداری بازدید مشترک از وضعیت ساماندهی در شهرهایی که این اقدام را کرده‌اند انجام داده و شهرداری در سه مکان در مرحله اول با سازه سبک جهت حصول اطمینان از استقبال کارگران (میدان ایثار، میدان توحید و میدان وحدت) تهیه کند.

این مسؤول گفت: با ایجاد مکان‌های مورد نظر، مدیریت مجموعه و بحث نوبت‌دهی کار و ... بر عهده انجمن صنفی کارگران صنعت ساختمان گذاشته شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در سطح استان، ۳۱ هزار کارگر ساختمانی توسط انجمن صنفی کارگران شناسایی شده، گفت: در سال پیش با توجه به پیگیری‌های انجام شده، سهمیه بیمه کارگران ساختمانی از ۱۸ هزار عدد به ۲۴ هزار عدد رسید و باید بگویم که استان اردبیل از این جهت از سطح متوسط کشوری به صورت ملموس بالاتر بوده ولی این عدد قطعا دربرگیرنده تمام کارگران صنعت ساختمان نیست.

ایجاد بازارچه‌های دائمی و موقت از وظایف شهرداری است

حمید لطف اللهیان نیز در این‌خصوص بیان کرد: شهرداری در راستای ایجاد آسایش برای شهروندان نسبت به ایجاد بازارچه اقدام کرده که پدیده‌های این‌چنینی در آن‌جا ساماندهی شود.

شهردار اردبیل تصریح کرد: به‌همین منظور طی سالیان گذشته شهرداری در دو منطقه آرازعلی و شهرک سینا بازارچه دائمی ایجاد کرده و بخشی از این وانت بارها در این مکان ساماندهی شده‌اند.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگران اردبیل ساماندهی رفاه اجتماعی کارگران صنعت ساختمان انجمن صنفی کارگران کار و رفاه اجتماعی خبرگزاری فارس استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۸۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد شهرداری تهران از تصویب ایجاد شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه با هدف رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با ارتشاء توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به‌ عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

بر اساس گزارش سایت شهر، الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۶ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد+ تصویر
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد