Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در اردبیل، سامانه «فارس من» سامانه‌‌ای است که مخاطبان خبرگزاری فارس می‌توانند از طریق آن مشکلات خود در تمام حوزه‌ها را مطرح کنند تا خبرنگاران خبرگزاری این مشکلات را پیگیری کرده و پاسخ آن را از مسؤولان دریافت کنند.

مخاطبان خبرگزاری فارس موضوع «گلایه از کمبود امکانات راهداری شهرستان خلخال» را مطرح کرده و از خبرگزاری فارس خواستار گفت‌وگو با مسئولان و پیگیری این سوژه شدند که خبرنگاران نیز برحسب وفای به عهد این موضوع را در دستور کار قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسم خلخال با برف عجین شده ولی در این میان تمهیدات لازم برای برفروبی در شهرستان کفاف مسیرهای زیاد این شهرستان به مرکز استان گیلان، اردبیل، آذربایجان شرقی و زنجان را نمی‌کند و کمبود امکانات یکی از مطالبات مردم از مسؤولان است.

فریدون بابایی، فرماندار شهرستان خلخال در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: شهرستان خلخال به لحاظ موقعیت جغرافیایی صعب العبور بوده و در فصل زمستان شاهد بارش‌های سنگین برف هستیم.

وی افزود: در سال گذشته نیز بارش چشم‌گیری را در سطح شهرستان شاهد بودیم که در 50سال اخیر بی‌نظیر بود و از این‌رو نیاز است که ناوگان برف‌روبی شهرستان هم در حوزه حمل‌ونقل و هم در حوزه راهداری و هم در مراکز شهری تجهیز و امکاناتشان تکمیل‌تر شود.  

فرماندار شهرستان خلخال ادامه داد: سال گذشته ما با مشکلاتی مواجه شدیم و امکاناتی که با ورود بخش خصوصی و سایر شهرستان‌ها و حتی استان‌های دیگر به خلخال منتقل شد مشکل ما رفع شد ولی نیاز است که خود شهرستان تجهیز شود تا شاهد بروز مشکلات اساسی در خصوص برف‌روبی جاده‌ها و داخل شهر نباشیم. 

 

 

 
قول مساعد مسؤولان کشوری برای تخصیص منابع و تجهیز شهرستان محقق نشده است 
 
بابایی تاکید کرد: امسال به لحاظ اینکه برنامه‌ریزی لازم برای زمستان انجام شده و در راستای تجهیز امکانات، خود راهداری‌ها  و شهرداری‌ها تلاش‌هایی انجام داده‌اند امیدواریم با مشکل اساسی مواجه نشویم ولی در صورت بارش سنگین قطعا امکانات شهرستان پاسخگو نیست. 

وی تصریح کرد: مکاتبات زیادی از طریق استانداری و هم از سوی نماینده خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با مسؤولان کشوری در خصوص تامین امکانات راهداری و برف‌روبی انجام شده و قول مساعدی که رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و معاون رئیس جمهور در این خصوص داده‌اند متاسفانه تاکنون محقق نشده است.

فرماندار شهرستان خلخال بیان داشت: واقعیت این است که اگر بخواهیم به مردم پاسخگو باشیم باید امکانات لازم را داشته باشیم و نمی‌توان بدون امکانات در مقابل حجم عظیم مطالبات مردم که به حق هم است جوابگو بود.

رئیس شورای تامین خلخال گفت: با توجه به وسعت شهرستان و ۷۵۰ کیلومتر راه روستایی و ۱۸۰ کیلومتر راه فرعی و راه اصلی و راه بین شهرستانی و ۶۰۰کیلومتر معابر عمومی در شهرستان خلخال  نمی‌توان با این امکانات محدود پاسخگو بود و حتما باید مسؤولان استانی و کشوری توجه جدی به شهرستان خلخال داشته باشند. 

بابایی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس اردبیل در خصوص اولویت مدیریت بحران و اینکه درسال گذشته یکی از این الویت ها بازگشایی راه روستایی و خدمات رسانی به اهالی روستاهای کوهستانی شهرستان خلخال بود گفت: میزان بارش برف به حدی بود که مجبور به ارسال امکانات به روستاها از طریق بالگرد شدیم.  
 

تعمیر و بازسازی ۱۰ دستگاه از ماشین آلات راهداری خلخال

اما علی صبحی، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل نظری متفاوت نسبت به فرماندار شهرستان داشت به‌طوری‌که درحال حاضر وضعیت ناوگان راهداری خلخال را مطلوب دانست.

وی با اشاره به اینکه توان ماشین آلات راهداری خلخال حتی از ماشین آلات مرکز استان نیز بالاتر است بیان کرد: در حال حاضر ۳۴ دستگاه از انواع ماشین آلات در حوزه راهداری شهرستان خلخال وجود دارد و باتوجه به کوهستانی بودن منطقه و وجود گردنه‌های صعب العبور همه ساله عملیات بازسازی و برف روبی در منطقه صورت می‌گیرد.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان اردبیل اضافه کرد: عمده فعالیت ما همزمان با فصل زمستان و آغاز بارش برف در استان است که ماموران راهداری و حمل نقل جاده‌ای به‌طور مداوم در حال عملیات راهداری و بازگشایی راه‌ها در سطح استان هستند و به همین منظور مهمترین دغدغه ما  تعمیر و راه اندازی ناوگان‌ها است که با این اقدام شاهد تسریع در عملیات‌های برف‌روبی هستیم.

صبحی در سوال خبرنگار فارس مبنی بر «تاکید رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص تکمیل ناوگان راهداری خلخال» بابیان اینکه گرده الماس یکی از گردنه‌های برف‌گیر بوده و سالانه  بالای ۵۰ درصد از انرژی راهداری را جهت بازگشایی به خود اختصاص می‌دهد تاکید کرد: برای اینکه محورها همیشه باز بمانند نیاز به مستقر شدن ماشین آلات دارد و برای این کار حتی از ظرفیت بخش خصوصی هم استفاده می‌کنیم تا مردم با کمترین مشکل روبه رو شوند.

۴ دستگاه جدید به ناوگان راهداری استان اضافه می‌شود

وی با بیان اینکه امسال ۴ دستگاه جدید به ناوگان راهداری استان اضافه می‌شود افزود: امسال ۱۴ میلیاردتومان جهت خرید ۴ دستگاه ماشین آلات سنگین  به راهداری استان اردبیل ابلاغ و بخشی نیز تخصیص یافته که با برگزاری مناقصه خریدها انجام می‌شود.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان اردبیل اضافه کرد: البته تا به امروز دوبار مناقصه گذاشته شد ولی با  پیمانکار رایزنی‌ها به سرانجام نرسید  چرا که  در تلاش هستیم دستگاه‌های بهتر و برتر را تهیه کنیم و سعی می‌کنیم با برگزاری مجدد مناقصه بحث خرید ماشین آلات را به اتمام برسانیم. 

وی به سوال خبرنگار فارس که «مشخص شده این ۴ دستگاه دراختیار کدام شهرستان‌ها ارسال می‌شود» چنین پاسخ داد: فعلا تصمیمی گرفته نشده ولی قطعا دراین امر نیاز سنجی صورت می‌گیرد و در اختیار شهرستان‌هایی که بیشترین نیاز را دارند قرار می‌گیرد. البته با توجه به اهمیت جاده سرچم و اینکه بخشی از این جاده از حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی به اردبیل داده شده در اولویت تحهیز قرار دارد.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت مجلس شورای اسلامی اردبیل بودجه خلخال فارس من تجهیزات زمستانی برف روبی راهداری فرمانداری خلخال فرماندار شهرستان ناوگان راهداری راهداری استان خبرگزاری فارس راهداری خلخال شهرستان خلخال راهداری و حمل استان اردبیل ماشین آلات حمل ونقل برف روبی ۴ دستگاه جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات