Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سامانه «فارس من» سامانه‌‌ای است که مخاطبان خبرگزاری فارس می‌توانند از طریق آن مشکلات خود در تمام حوزه‌ها را مطرح کنند تا خبرنگاران خبرگزاری این مشکلات را پیگیری کرده و پاسخ آن را از مسؤولان دریافت کنند.

مخاطبان خبرگزاری فارس موضوع «رسیدگی فوری به منطقه کم‌برخوردار گلمغان اردبیل» را مطرح کرده و از خبرگزاری فارس خواستار گفت‌وگو با مسؤولان شدند که خبرنگاران نیز برحسب وفای به عهد این موضوع را در دستور کار قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهالی محله «چای کوچه‌سی» در منطقه کم‌برخوردار گلمغان اردبیل ‌با هزینه‌های شخصی خود ‌پل عابر پیاده بتنی بر روی رودخانه موجود جهت راحتی در عبور و مرور ایجاد کرده بودند این پل عابر پیاده که برای راحتی رفت و آمد نزدیک ۱۰۰ خانوار ساخته شده بود یک سال پیش به علت سیلاب ایجاد شده توسط ادارات مربوطه تخریب شده است.

با گذشت حدود یک سال از این ماجرا و با پیگیری‌های بسیار زیاد اهالی محله و حضور مسؤولان مختلف در این منطقه، هنوز این مشکل حل نشده و مردم پلی جهت عبور و مرور ندارند‌.

شهردار اردبیل در ۱۹ فروردین سال ۹۸ از آغاز عملیات بازگشایی و ساماندهی رودخانه گلمغان و تداوم عملیات لایروبی در مناطق پنج گانه اردبیل خبر داده و گفته بود که؛ طی مصوبه جلسه ستاد بحران شهرداری اردبیل مقرر شد بستر و حریم رودخانه گلمغان ساماندهی شده و عملیات لایروبی در مناطق پنج گانه تداوم داشته باشد.

وی هدف اصلی از ساماندهی رودخانه گلمغان را کاهش احتمال بحران‌ها و هرگونه آسیب در هنگام سیل و بارش باران عنوان کرده و یادآور شده بود: ساخت‌وسازهای غیرمجازی نیز که در اطراف رودخانه انجام شده بود، ساماندهی و بازگشایی می‌شود.

شهردار اردبیل از جمله فعالیت‌های این نهاد در محله گلمغان مرکز استان را شامل بازگشایی مسیر رودخانه و پیشگیری از سیلاب و قرار دادن سد بند در کنار رودخانه بازگشایی راه عموقین دانسته بود.

عدم توجه مسؤولان به مشکلات محله گلمغان

براساس پیگیری‌های انجام شده، برخی از گروه‌های جهادی و جوانان، اقدام به پیگیری این مشکل مردمی کرده و اقداماتی در این جهت تاکنون انجام داده‌اند که در ابتدای امر به سراغ آنان می‌رویم.

مسؤول قرارگاه نظارت مردمی و مبارزه با مفاسد اقتصادی استان اردبیل، اظهار کرد: پیگیری‌های متعددی جهت ایجاد پل عابر پیاده روی پل گلمغان از مسؤولان انجام شده که متاسفانه تاکنون مسؤولان استانی توجهی به این مساله و مشکل مردم این منطقه نکرده‌اند.

وی افزود: پس از این‌که اهالی از گروه‌های جهادی فعال در منطقه درخواست پیگیری کردند وارد عمل شدیم و تحقیقات لازم در این خصوص انجام شد و نامه‌نگاری‌هایی با شهرداری صورت گرفت و چندین بار به‌صورت حضوری در محل حاضر شدیم ولی حرکتی از سوی مسؤولان مشاهده نکردیم.

کمپین مردمی جهت ساخت پل فلزی موقت

مهدی جدی در ادامه از تشکیل کمپین مردمی برای ایجاد پل عابر پیاده موقت فلزی جهت رفت‌وآمد مردم در رودخانه گلمغان خبر داد.

وی رسیدگی به مساله عبور و مرور اهالی را بسیار مهم دانست و گفت: وقتی اقدامی از سوی مسؤولان برای رفع این مشکل در منطقه مشاهده نشد، تصمیم گرفتیم کمپین مردمی تشکیل دهیم و با کمک مردم و خیرین پل فلزی موقت برای اهالی فراهم نماییم ولی به علت بالا رفتن قیمت‌ها موفق به انجام این کار نشدیم.

مسؤول قرارگاه نظارت مردمی با اشاره تخریب پل قبلی بیان کرد: طبق بررسی‌ها، پل به‌دلیل سیلابی که سال پیش در آن محله اتفاق افتاده بود با حکم شورای تامین شهرستان تخریب شده و دلیل تخریب ایراد فنی پل اعلام شده است.

جدی با اشاره به اینکه دهانه‌های کوچک پل باعث ایجاد آبگرفتگی شده و سیلاب وارد منازل اهالی شده بود، ادامه داد: درهمان روز اول با حضور مسؤولان مربوطه پل تخریب شده اما با شکایت و پیگیری‌های مردم قرار می‌شود در اسرع وقت پل جایگزین برای اهالی ساخته شود.

وی اضافه کرد: آب منطقه‌ای با فرمانداری مکاتبه می‌کند و فرمانداری به جای حل مسئله و تخصیص بودجه لازم، کار را به شهرداری ارجاع می‌دهد و شهرداری هم با توجه به طرحی که در بسترسازی این رودخانه داشته و هر ساله حدود ۳۰۰ یا ۵۰۰ متر کار می‌کند، شاید چند سال طول بکشد به محل پل تخریب شده برسد.

این عضو گروه جهادی تاکید کرد: این در حالی است که خاکبرداری کل مسیر رودخانه را انجام و همین مسئله باعث آلودگی و زحمت اهالی منطقه شده است.

جدی بیان کرد: البته از طریق ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و جهاد سازندگی سپاه استان هم نامه‌نگاری‌های انجام شده و همچنین با چند مجموعه مردمی و گروه جهادی هم جلساتی برای رفع مشکل مردم این منطقه انجام شده است.


وی در پایان گفت: این محله مشکلات بسیاری دارد که ساخت پل عابر اولین قدم بوده و با کمک خدا و پشتیبانی مردم در نظر داریم سایر مشکلات از جمله آب شرب لوله‌کشی، برق، آسفالت، و... را هم پیگیری کنیم.

محله چای کوچه‌سی خارج از محدوده شهری است

مدیر شهرداری منطقه ۴ اردبیل نیز در این خصوص گفت: محله «چای کوچه‌سی» در منطقه گلمغان خارج از محدوده شهری بوده و در زمان روستا بودن گلمغان ایجاد شده است و شهرداری فقط در آن منطقه خدمات شهری را ارایه می‌کند و از انجام کارهای عمرانی معذور است.

وی به برداشته شدن پل این محله اشاره کرد و افزود: پل مورد نظر دو سال پیش زمانی که سیل آن محدوده را دربر گرفته بود توسط اداره آب جهت جلوگیری از خطرات احتمالی برداشته شد.

بخشی‌زاده تصریح کرد: شهرداری اردبیل در راستای رعایت حال هموطنان ساکن در آن محله اقدام به برداشت زباله‌ها می‌کند و همچنین در آن محل تیر برق روشنایی هم توسط شهرداری نصب شده است.

مدیر شهرداری منطقه ۴ اردبیل اذعان داشت: به محلات خارج محدوده شهر در قالب طرح بازآفرینی محلات کم‌برخوردار رسیدگی می‌شود.

بخشی‌زاده عنوان کرد: بخشی از مناطق حاشیه‌ای شهر اردبیل خارج از محدوده شهری است و از خدمات شهری برخوردار نیست، اما در قالب طرح بازآفرینی مناطق کم برخوردار قرار است رسیدگی‌های لازم به این محلات انجام شود.

وی گفت: با توجه به این‌که شهرداری بودجه‌ای برای رسیدگی به مناطق خارج از محدوده ندارد اما با این حال خدمات شهری در آن محلات ارائه می‌شود اما برای انجام کارهای عمرانی بودجه‌ای وجود ندارد.

با توجه به اهمیت سوژه مردمی و پیگیری‌های آنان، خبرنگاران فارس همچنان پیگیر مطالبه آنان خواهند بود که امیدواریم مسؤولان امر اقدامات مناسبی در جهت رفع مشکل مردم این منطقه انجام دهند.

- انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: اردبیل شهرداری چای خدمات شهری فارس من شهرداری اردبیل گلمغان پل خارج از محدوده شهری خبرگزاری فارس پل عابر پیاده کم برخوردار تخریب شده انجام شده مشکل مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا فایق رستمی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: در آیات قرآن کریم به اهمیت شورا و مشورت اشاره شده و خداوند در آیه «والذین استجابوا لربهم و اقاموالصلواه و امرهم شوری بی نهم و مما رزقنهم ینفقون» در کنار شورا بزرگترین ارکان دین یعنی نماز را ذکر کرده است.

وی افزود: از سعادت جامعه اجرای عدالت است که قدم‌های زیادی در این راستا برداشته شده است اما باز هم نیاز به استمرار دارد.

وی بیان کرد: خداوند بر پیامبر نیز تاکید داشته که با مردم مشورت کند و در امور مختلف مشورت را مورد توجه قرار دهد.

امام جمعه سنندج وظیفه دولت عدالت مدار را توجه به جامعه و مبارزه با فقر و تبعیض خواند و اعلام کرد: مسؤولان لاید زمینه رفع محرومیت را در جامعه فراهم کنند چرا که جامعه‌ای که در فقر و بیکاری و شکاف طبقاتی باشد شور و مشورت نخواهد داشت.

وی اعلام کرد: کار و فعالیت اقتصادی در برنامه‌ریزی مسؤولان قطعاً وجود دارد اما باید برای رونق اقتصادی از ظرفیت‌ها استعداد جوانان نیز بهره برد و همه ظرفیت‌ها را بکار بست.

ماموستا رستمی خواستار توجه به اشتغال و رفع بیکاری جوانان شد و جهش تولید و رونق اقتصادی را نیازمند توجه و همراهی مسؤولان و مردم دانست.

کد خبر 6090892

دیگر خبرها

  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • از کوچه‌باغ تا باغ‌کاجی | طرشت هنوز به باغ‌هایش معروف است
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز