Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حسین قدیمی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به‌منظور اجرای دولت الکترونیک و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل به‌صورت غیرحضوری و از طریق برنامه «برق من» در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی افزود: مردم استان اردبیل می‌توانند با نصب برنامه برق من در تلفن همراه و با ثبت شناسه ۱۳ رقمی قبض برق خود، خدماتی مانند مشاهده آخرین قبض، تغییر نام، اصلاح نام، امکان پرداخت آنی قبض، ثبت قرائت توسط مشترک (خوداظهاری) و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را به‌صورت غیرحضوری انجام دهند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل بیان کرد: همچنین در این برنامه می‌توان بدون نیاز به تماس با تلفن ۱۲۱، ثبت خاموشی، حادثه یا پیگیری موارد درخواستی را انجام داد.

قدیمی تصریح کرد: برنامه «برق من» برای سیستم‌عامل اندروید و آی.او.اس طراحی شده و قابل دانلود از کافه بازار و وب‌سایت شرکت توزیع برق استان اردبیل در آدرس www.aped.ir است.

- انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل حسین قدیمی برنامه برق من استان اردبیل برق من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مجید محبی گفت: ازمجموع ۴۲۰ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۳۷۸ مسیر فرعی بازگشایی شده است.
وی تاکید کرد: تمام تلاش مابر آن است تا ارتباط درمسیر‌های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.
مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۱۰ هزار میلیارد ریال بوده و همچنان با توجه به حجم بارندگی‌ها در حال افزایش است.
وی تاکید کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه‌های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.
محبی افزود: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

 

 فعالیت سامانه بارشی از اواخر فروردین ماه ، باعث باران‌های سیل‌آسا و در پی آن طغیان رودخانه‌های فصلی شد که این وضعیت جوی منجر به بسته شدن مسیرها، اختلال در ترددها، آبگرفتگی معابر و خسارت به بخش‌های زیرساختی در نقاط مختلف جنوب استان شد که با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تا کنون بسیاری از مسیرها بازگشایی شده و با فروکش کردن طغیان رودخانه ها همه راه ها بازگشایی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • طرفداران پادکست‌ «بسته پیشنهادی» را ببینند
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار