Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ اردبیل؛ فارس من: راه‌ها و جاده‌ها همواره از مهم‌ترین مسیرهای مواصلاتی بین شهرها و روستاها بوده و امروزه نیز با پیشرفت تکنولوژی و افزایش تردد برای مسافرت یا تجارت وجود راه‌های ایمن از دغدغه‌های اصلی و مهم مردم است.

استان اردبیل یکی از استان‌های مستعد کشاورزی، صنعتی و گردشگری کشور بوده که در شمال‌غرب ایران واقع شده و طبیعت، آب و هوا و موقعیت مرزی آن علاوه بر مسافر پذیر بودن، محلی برای صادرات، واردات و ترانزیت کالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این‌رو توسعه شبکه‌های اصلی ارتباطی که مهم‌ترین و حساس‌ترین فضاهای عمومی یک منطقه را تشکیل می‌دهند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

علی رغم وجود پتانسیل‌های فراوان در استان اردبیل، راه‌های مواصلاتی این استان از وضعیت مطلوبی برخوردار نبوده و سالانه شاهد تصادفات و تلفات زیادی در محورهای مواصلاتی استان اردبیل هستیم و از این رو استان اردبیل برای توسعه همه جانبه نیازمند وجود راه‌های استاندارد و ایمن است.

با وجود تمام مسائلی که بیان شد، براساس آمار و اظهارات مسؤولان مربوطه، در حال حاضر تنها ۱۸۵ کیلومتر بزرگراه در استان اردبیل موجود است.

 

آمارهای موجود نشان از ضعف جدی استان اردبیل در خصوص وجود راه‌های ارتباطی ایمن و استاندارد داشته و از این رو توسعه راه‌های مواصلاتی و جاده‌های ارتباطی به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین ارکان در توسعه اقتصادی مناطق محسوب می‌شود.

ضرورت و اهمیت راه‌های استان به حدی است که جزو مطالبات اصلی مردم بوده و این امر از مرور پویش‌های«فارس من» روشن است؛

در پویشی با عنوان «جاده‌های استان اردبیل» مطالبه در خصوص کندی روند ساخت جاده و کمبود بزرگراه در استان اردبیل؛ «چرا توسعه جاده ها و بزرگراه های استان اردبیل با کندی و گاها در حد طرح باقیمانده است و این استان در مقایسه با سایر استان ها از کمترین بزرگراه برخوردار است؟»

در پویشی دیگر در خصوص راه‌ها و بزرگ‌راه‌های استان با عنوان «عدم توجه وزارت راه به توسعه اتوبان در اردبیل» در خصوص رتبه پایین بزرگراه‌های استان اردبیل در مقایسه با دیگر استان‌های همجوار اشاره شده و بر ضرورت پیگیری و رفع این مشکل از سوی مسؤولان تاکید شده است.

محبوب حیدری، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در دهم تیرماه سال‌جاری در جلسه شورای فنی استان به فعال بودن اکثر پروژه‌های حوزه راهسازی در سطح استان اشاره کرد و گفت: با وجود بدهی که به برخی از پیمانکاران داریم کار عمرانی و فنی در بخش راه با سرعت و قوت ادامه دارد که نیاز است با راه‌اندازی کارخانه‌های آسفالت نیاز پیمانکاران نیز رفع شود.

وی همین‌طور در ۱۷ شهریور سال‌جاری به قرار گرفتن راه‌های استان در ردیف بودجه ملی اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر ۷۰۰ کیلومتر از راه‌های شریانی استان اردبیل در ردیف بودجه ملی قرار گرفته در حالی که این رقم در سال‌های قبل کمتر از ۲۷۰ کیلومتر بوده و این امر دستاورد بسیار خوبی در حوزه راهسازی استان محسوب می‌شود که این اقدام خوشبختانه با حمایت نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، استاندار اردبیل،‌ نمایندگان مردم در مجلس و رئیس سازمان برنامه و بودجه انجام شده است.

وی گفت: با قرار گرفتن راه‌های شریانی استان در ردیف بودجه ملی امکان واگذاری برای باند دوم تسهیل شده و نسبت به وضعیت راه‌سازی ۴ سال گذشته این امر دستاورد بسیار بزرگی محسوب می‌شود.

حیدری تصریح کرد: در سطح استان اردبیل در حال حاضر حدود ۲۰۰ کیلومتر احداث بزرگراه در دست اجرا داریم که نزدیک ۱۰۶ کیلومتر در شمال استان واقع شده، این در حالی است که تاکنون ۱۸۵ کیلومتر بزرگراه در سطح استان اردبیل احداث و بهره برداری شده است و تا پایان سال، ۶۱ کیلومتر به طول بزرگراه‌های استان افزوده خواهد شد.

در اینجا باید به میزان ساخت راه‌های اصلی، فرعی و بزرگراه‌های استان اردبیل به تفکیک شهرستان‌ها در سال گذشته نگاهی داشته باشیم. براساس جدولی که اداره نظارت بر ساخت راه‌های اصلی و فرعی منتشر کرده، تنها در سال گذشته ۳۵.۳ کیلومتر به راه‌های استان اضافه شده و تنها ۴کیلومتر از راه‌های استان بهسازی شده است.

این در حالی است که میزان تصادفات در راه‌های شمالی استان اردبیل، توجه به راه‌ها، بهسازی و ایجاد راه‌های اصلی و بزرگراه‌ها را ضروری می‌سازد.

اگر نگاهی به مطالبات مردم جنوب استان در خصوص راه‌های مواصلاتی این منطقه داشته باشیم، پویش‌های مختلف در خصوص راه‌های خلخال ـ کلور ـ درام، راه سرچم و ... ایجاد شده است.

در یکی از این پویش‌ها آمده است؛ «چرا امن‌ترین جاده استان اردبیل، هشجین ـ درام مورد بی مهری مسؤولان قرار گرفته است؟»

یکی دیگر از پویش‌های مرتبط با مطالبه قبل، «۵۰ سال انتطار برای تکمیل جاده کلور ـ درام در خلخال» است.

آیت الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل نیز در دوم شهریور ماه سال‌جاری در بازدید از عملیات اجرایی احداث راه اصلی کلورـ درام اظهار داشت: در بحث پروژه‌های راه در مناطق مختلف استان، احداث راه اصلی کلور ـ درام به‌صورت فعال و با تلاش مسؤولان استان عملیات اجرایی ادامه داشته و خوشبختانه اعتبارات این پروژه افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه احداث این محور مواصلاتی در توسعه استان اردبیل بسیار موثر خواهد بود افزود: با توجه به اهمیت احداث راه اصلی کلور - درام، این محور مواصلاتی در توسعه استان اردبیل علی‌الخصوص جنوب استان بسیار موثر خواهد بود چرا که مسیر راه مرکز استان به مرکز کشور را نزدیک کرده و همچنین بدون هیچ گردنه برف‌گیر و تونلی احداث و برخلاف سایر محورهای موجود استان زمینه لازم برای سفر ایمن از این راه در تمام فصول سال را برای مسافران فراهم می‌کند.

 

اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل نیز در این بازدید گفت: اعتبار احداث راه اصلی کلور ـ درام با افزایش چهار برابری نسبت به سال گذشته به ۶۵ میلیارد تومان در سال‌جاری رسیده است.

وی افزود: زیرسازی ۳۵ کیلومتر از مسیر انجام گرفته که با برگزاری مناقصه توسط راه و شهرسازی عملیات آسفالت آن به زودی انجام می شود.

بهنام جو تصریح کرد: احداث راه اصلی کلور ـ درام برای ارتباط بین استان‌های همجوار با اردبیل از جمله زنجان و گیلان از اهمیت بالایی برخوردار است.

استاندار اردبیل گفت: برای ۱۰ کیلومتر اول جاده کلور- درام نیز با همکاری سازمان برنامه و بودجه ۱۰۰ میلیارد تومان از محل ماده ۵۶ تامین اعتبار می‌شود.

۵۷۰ میلیارد ریال تزریق اعتبار برای محور کلور ـ درام

محبوب حیدری، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در ۲۳ شهریور ماه سال‌جاری در جریان بازدید از راه اصلی کلور ـ درام بیان کرد: از ۴۲ کیلومتر این محور در حوزه استان اردبیل ۳۲ کیلومتر در حال اجراست و خوشبختانه پیمانکار این پروژه با ۳۳ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و سبک تلاش کرده تا این پروژه فعال بماند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از پیمانکار پروژه و عوامل اجرایی اذعان کرد: علیرغم اینکه مطالبات پیمانکار به‌مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال در این پروژه هنوز پرداخت نشده اما پیمانکار عملیات اجرایی پروژه را فعال نگه داشته و در حال حاضر نیز عملیات خاکبرداری، خاکریزی و ابنیه فنی این مسیر در حال انجام است.

حیدری بیان کرد: اعتباراتی برای این پروژه از محل جهش تولید به مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال، توازن ۷۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال و پیوست یک قانون بودجه ۱۷۰ میلیارد ریال که سر جمع بالغ بر ۵۷۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

اما، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در ۲۳ خرداد سال گذشته عدم توقف این پروژه و لزوم تامین اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه خبر داده بود.

وی همین‌طور در همین تاریخ در خصوص مسافت این راه بیان داشت: طول پروژه جاده خلخال - درام - کلور - منجیل، ۵۵ کیلومتر است که از این میزان ۳۷ کیلومتر در حوزه استان اردبیل و ۱۸ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار دارد، البته پس از بازدید معاونین وزرا به علت مشاهده پیشرفت محسوس در حوزه اردبیل، ۵ کیلومتر از حوزه زنجان نیز به اداره کل راه و شهرسازی اردبیل واگذار شده است تا میزان تعهدات استان اردبیل به ۴۲ کیلومتر افزایش یابد.

 

علی یوسف زاده، معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل نیز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل با بیان اینکه راه خلخال  ـ منجیل با عنوان خلخال ـ کلور ـ درام تعریف شده است، اظهار داشت: جاده خلخال ـ کلورـ درام ـ منجیل جاده‌ای مشترک بین دو استان اردبیل و زنجان است که طول پروژه ۵۵ کیلومتر بوده و از این مقدار ۳۷/۵ کیلومتر در حوزه استحفاظی استان اردبیل و مابقی درحوزه استحفاظی استان زنجان قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته چهار و نیم کیلومتر از حوزه استحفاظی استان زنجان به اردبیل واگذار شده و درحال حاضر ۴۲ کیلومتر از مسیر در حوزه استحفاطی استان اردبیل اجرا می‌شود، تاکید کرد: درصورت بازگشایی این مسیر ۵۵ کیلومتری در واقع مسیر کلور ـ منجیل احیاء می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق مطالعات انجام شده مسیر خلخال ـ منجیل ۶۰ کیلومتر از مسافت دسترسی به تهران را کاهش می‌دهد بیان کرد: درسال‌جاری شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر تعطیلی پروژه مطرح شد که این اخبار کذب بوده و پروژه در سال‌جاری با هیچ‌گونه تعطیلی روبه رو نشد. البته پروژه مذکور دربرخی سال‌ها به علت کمبود اعتبار با سرعت کم پیش رفت.

 

۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به تکمیل خلخال منجیل نیاز است

یوسف زاده با بیان اینکه در حال حاضر پروژه جهت بهره برداری به ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز دارد گفت: در صورت تخصیص اعتبار در زمان‌های مقرر می‌توان امیدوار شد که این پروژه ظرف ۳ سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی اضافه کرد: از ۴۲ کیلومتر پروژه در حوزه استحفاظی استان اردبیل؛ ۳۲ کیلومتر در حال اجرا بوده و ۱۰ کیلومتر باقی مانده در مرحله مناقصه است.

باید گفت که؛ جاده خلخال - درام - کلور - منجیل، چند سالی است که به دغدغه مردم جنوب استان اردبیل تبدیل شده تا پس از تکمیل آن ضمن جلوگیری از خطرات سفر در گردنه‌های حیران، اسالم، پونل و سرچم، شاهد سفر کوتاه‌مدت و ایمن‌ باشند و البته زیرساخت و فضای خوبی را برای مسافرت‌های اهالی منطقه و جذب گردشگران ایجاد گردد.

در چند سال اخیر اقداماتی برای این پروژه ملی صورت گرفته است اما سرعت پیشرفت پروژه در حد مطلوب نبوده و امروز همین امر موجب شده است تا مطالبات مردمی برای افزایش سرعت پروژه و تکمیل آن بالا بگیرد، به اظهار مردم منطقه، پیمانکار فعلی پروژه با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کند که همین مسئله موجب بروز مشکلات و مسائلی در روند احداث و تکمیل پروژه شده است.

علاوه بر این دو مطالبه مطرح شده در سامانه «فارس من» از سوی مردم، محور اردبیل به سرچم و خلخال به سرچم نیز جزو مطالباتی است که مطرح شده است؛

 

یکی از این سوژه‌ها، «پیگیری جاده 13 کیلومتری شهر هشجین خلخال به سرچم که بیش از 10 ناتمام مانده است»، می‌باشد.

در این مطالبه مردمی آمده است؛«مردم بخش خورش رستم چندین سال است که از نبود یک راه که شاه راه ارتباطی اقتصادی بخش خورش رستم و سایر استان ها می باشد رنج می برند. مسیر ۱۳ کیلومتری هشجین، مزرعه، سرچم سال هاست با قول های متفاوتی از سوی مسئولان امر در حال بهره‌برداری و بررسی است اما مردم طی چند سالی که مطالبات بسیاری در این خصوص داشتند اما به نتیجه ای نرسیده است ؛ ولی در این میان استاندار اردبیل اکبر بهنامجو قول بازسازی و احداث این جاده در پایان سال ۹۸ را داده است.

اما این کافی نیست چرا که راه، راه مال‌رو بود و به دور از شان مردم منطقه می‌باشد که همیشه ائمه جمعه در خطبه‌های نماز جمعه و مسئولان در جلسات متعدد با مسئولان دولتی پیگیر آن هستند.در فصل سرما و بارش‌ها این جاده اصلا قابل تردد نبوده و خسارتی بسیار به خودروهای سبک وارد می‌کنند و بعضی مواقع شاهد آن بودیم که ماشین‌های عمومی، سنگین و اتوبوس‌های مسافربری گرفتار در این جاده بوده‌اند.»

البته مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در پاسخ به این مطالبه مردم در سال گذشته اذعان داشت: تکمیل بخشی از جاده هشتجین - سرچم در حال انجام است اما این پروژه شدیداً با مشکل مالی مواجه است و امیدواریم اهتمام کافی از سوی مسؤولان کشوری جهت نهایی‌شدن این جاده صورت گیرد.

وی افزود: بودجه استانی این پروژه بسیار فقیر است و کفاف کار را نخواهد داد و تصویب بودجه‌های کشوری که توسط برخی مسئولان داده شده است، تنها ۳۰ درصد تخصیص داشته و با این وضعیت در آینده نزدیک دچار مشکل خواهیم شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل تصریح کرد: این جاده جزو نیازهای مردم منطقه است و باید مشکلات مرتفع گردد، تمام مجموعه اجرایی پروژه با تمام توان در حال تلاش هستند تا پروژه را تکمیل کنند و ما نیز درخواست داریم تا نمایندگان و مسئولان پیگیری‌های لازم جهت تخصیص بودجه ملی برای این پروژه را انجام دهند.

وی ادامه داد: پروژه پیشرفت خوبی داشته است و در حال حاضر نیز عملیات عمرانی آن در حال اجرا می‌باشد اما مجدداً تاکید داریم که مشکلات مالی این پروژه باید رفع گردد تا در آینده به مشکلی برخورد نکنیم.

۱۳ کیلومتر جاده هشجین در مسیر آسفالت

سید غنی نظری، نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی نیز در 23آبان ماه سال‌جاری در بازدید از این مسیر مواصلاتی با اشاره به مطالبه عمومی مردم شهر هشجین در خصوص تکمیل ۱۳ کیلومتر ارتباطی این شهر با محور درام اظهار داشت: این پروژه در دو قطعه ۵.۶ کیلومتر تعریف شده که ۵.۶ کیلومتر اول از امروز با همت اداره راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آسفالت خواهد شد.

وی ادامه داد: در همین مسیر ۵.۱ کیلومتر توسط اداره کل راه و شهرسازی آسفالت شده و بقیه نیز در برنامه آسفالت و تکمیل قرار دارد.

 

در مطالبه مردمی دیگر در خصوص جاده سرچم آمده است؛ «لزوم ورود امام جمعه مردمی اردبیل به وضعیت خطرناک جاده اردبیل – سرچم»

در این سوژه بر مسیر کوهستانی، وجود پیچ‌های خطرناک و همین‌طور نبود روشنایی اشاره شده است.

در خصوص این مطالبه مردمی، استاندار اردبیل در ۱۴تیرماه سالجاری در دیدار با خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از اخذ مجوز ۲۰۰ میلیارد تومان برای چهار خطه کردن اتوبان زنجان - اردبیل محور سرچم خبر داد.

همینطور در ۲۵شهریورماه ۱۳۹۹، محبوب حیدری، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل از تخصیص۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه اردبیل ـ سرچم در سال‌جاری‌ و آغاز عملیات اجرایی ۴۰ کیلومتر از احداث باند دوم سرچم به اردبیل خبر داد.

فرزاد قلندری، معاون هماهنگی امور استانداری اردبیل نیز در ۱۲مهرماه سال‌جاری در خصوص پروژه محور سرچم، اظهار کرد: با توجه به اینکه پروژه اردبیل ـ سرچم جزو پروژه‌های ویژه کشور محسوب می‌شود اعتبار پروژه نیز تخصیص یافته است.

وی با اشاره به اهداف پروژه افزود: با توجه به توسعه گردشگری، کشاورزی، اقتصادی و افزایش بار ترافیکی محور اردبیل به سرچم ، با هدف افزایش ایمنی تردد وسایل نقلیه و کاهش تصادفات جاده‌ای و توسعه صنعت گردشگری و ایجاد رونق اقتصادی استان این پروژه از سال‌های قبل شروع شده است.

قلندری در این بازدید خواستار تسریع در تکمیل قطعات در دست اجرای پروژه اردبیل ـ سرچم شد.

دیگر مطالبات مردمی در خصوص راه‌های جنوب استان اردبیل که در سامانه «فارس من» درج شده‌اند عبارتند از:

«پروژه راه خلخال ـ منجیل در رنج بی توجهی مسؤولان»، «مشکل راه روستای چلنبر خلخال» و «از بزرگراه قفقاز چه خبر؟»

 راه‌های شمال استان اردبیل نیز جزو مطالباتی است در که در سامانه«فارس من» درج شده و به دلیل اهمیت این راه‌ها و وقوع تصادفات زیاد در آنها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

یکی از این پویش‌ها، «راه‌های مواصلاتی مغان را توسعه دهید» است. در این مطالبه مردمی آمده است؛«چهار بانده کردن جاده اردبیل ـ پارس آباد مهمترین خواسته مردم شهرستان پارس آباد است.»

«جاده لوندویل به سوها و نیارق در بلاتکلیفی» دیگر پویشی است که در سامانه فارس من ایجاد شده، در این پویش آمده است؛ « جاده لوندویل به سوها و نیارق و بالاخره به اردبیل بیش از ۵۰ سال است در محافل مرتبط با وزارت راه و ترابری سابق مطرح شده و تاکنون هیچ کاری به‌جز ذکر مزایای آن نشده است.

در ضمن در این سوژه مردمی، به مزایای این راه، افزایش اشتغال و ضرورت توجه مسؤولان امر به آن تاکید شده است.

 

مطالبات مردمی«روستای زیوه اردبیل محروم از راه جاده و آسفالت»، «وضعیت اسفناک راه مواصلاتی روستای فیروز آباد بخش هیر»  و  «لزوم ایجاد اتوبان استاندارد توام با روشنایی در مسیر ارتباطی آلوارس به سرعین» نیز از جمله پویش‌هایی است که در جهت رسیدگی به راه‌های روستایی و مناطق گردشگرپذیر استان در سامانه مردمی «فارس من» ایجاد شده است.

در کنار اهمیت راه‌های ارتباطی در توسعه اقتصادی منطقه یکی از زیرساخت‌های مهم توسعه گردشگری، بهره‌مندی از راه‌های ارتباطی ایمن و استاندارد است که البته طبق گفته مسؤولان استانی با توجه به اقدامات انجام شده در طی چند سال اخیر و جذب اعتبارات مناسب برای توسعه جاده‌های مواصلاتی استان اردبیل شاهد بهبود شرایط در سال‌های آتی خواهیم بود.

 

خبرنگاران خبرگزاری فارس در استان اردبیل با توجه به اهمیت موضوع و ارزش آن میان افکار عمومی همچنان پیگیر سوژه‌هایی با موضوعات راه‌های مواصلاتی و جاده‌های استان اردبیل در سامانه«فارس من» هستند.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: اردبیل جاده توسعه راه مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل حوزه استحفاظی استان ۲۰۰ میلیارد تومان بزرگراه های استان استان اردبیل راه های مواصلاتی استاندار اردبیل استان اردبیل مطالبه مردم خصوص راه ها عملیات اجرایی اردبیل نیز راه های استان مطالبه مردمی مطالبات مردم میلیارد ریال محسوب می شود بهره برداری حال حاضر سال جاری ۴۲ کیلومتر جنوب استان بزرگراه ها ۵ کیلومتر سال گذشته بودجه ملی استان ها اردبیل ـ چند سال مطرح شد ـ منجیل جاده ها پویش ها خلخال ـ فارس من سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری بعد از ظهر شنبه در جریان بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا اظهار کرد: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال احداث بوده و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: پروژه بزرگراه آستارا _آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیر همسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آبرو و زیرگذر می‌باشد.

اکبری با بیان اینکه پروژه بزرگراه آستارا- آستارا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری می‌باشد.

گفتنی است؛ در بازدید معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا - آستارا و در جلسه‌ای با حضور مشاور و پیمانکار پروژه، موانع و مشکلات اجرای پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6090391

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم